Ճշմարիտ վանականը հոգելոյս Տ. Նորայր Արքեպսկ. Պողարեան - Զաւէն Արքեպսկ. Չինչինեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հոգեւորական.- Վանական.- Գիտնական.- Կորուստը:
Keywords: Biography; Armenian church; Auxiliary Sciences of History; Christianity