Ս. Երուսաղէմի Միաբանութիւնն ինչո՞ւ չէ հոգացած հաստատ եկամուտ ունենալ - Մամբրէ Վրդ. Մարկոսեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Կից 1996 թ. Ժ-ԺԲ. «Երուսաղէմի մէջ մեր ազգային իրաւանց վերայ ո՞վ կը հսկէ» յոդուածից դուրս մնացած հաջորդող երկու էջերը:
Keywords: Christianity; Armenian church