Երկու կանոններ Վարդապետութեան աստիճաններու - Սամուէլ Ծ. Վրդ. Աղոյեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Վարդապէտ ձեռնադրութեան կանոնի մասին.- Մասնաւոր իշխանութիւն վարդապետութեան, Ծայրագոյն իշխանութիւն վարդապետութեան։
Keywords: Christianity; Liturgy and Ritual