Նիւ Եորքի առաջնորդարանին մէջ գումարուած միջազգային գիտաժողովին կը քննարկուի «Ս. Գրոց աւանդութիւնը հայոց մօտ» նիւթը - Փիթըր Քաուի (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հայերէն «Աստուածաշունչ»ի ունեցած մշակութային ազդեցութեան մասին։
Keywords: The Bible; Culture and Cultural Processes