Աստուածային արարչագործութիւնն ու բարեշրջական (էվոլուցիոն) վարդապետութիւնը - Յակոբ Եպս. Գըլընճեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Բնագիտութեան եւ աստուածաբանութեան տեսլականը աշխարհի արարման վերաբերեալ։
Keywords: Christianity; Armenian church