Փոփոխութեան սիրահարները - Վարդան Ա. Քհնյ. Տիւլկէրեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հոգեւորականների մասին, ովքեր ցանկանում են փոխել դարերով եկած եկեղեցական ավանդութիւնները։
Keywords: Christianity; Armenian church; Manners and customs