Տարեկան տեղեկագիր տեսչութեան Սրբոց Թարգմանչաց Երկրորդական Վարժարանի 8 յունիս 1996 - Սահակ Աբղ. Մաշալեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Տնտեսական նոր կարգաւորումներ.- Կրթական հարցեր.- Մշակութային ձեռնարկներ.- Խօսք շրջանաւարտներուն ուղղուած.- Ընդհանուր շնորհակալութիւններ։
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church; Religious Education