Պատմագիտական հրատարակութիւն մը - Կարպիս Եսայեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Վահագն Ն. Տատրեանի «Հայկական ցեղասպանութեան պատմութիւնը» անգլերէն գրքի մասին։
Keywords: Literature; Books; Writing; Paleography; Armenian Genocide (1915); Criticism