Ուշագրաւ հրատարակութիւն մը - Կարպիս Եսայեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ուիլեըմ Շէյքսբիրի հնչեակներուն հայերէն թարգմանութեան մասին Շէն Մահի կողմէն։
Keywords: Language and Literature; Literature; Criticism