Գելցերի նամակը Արշակ Տէր Միքելեանին - Աւետիս Աբղ. Իփրաճեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Գելցինի եւ հայագիտութեանը նուիրուած գործերի մասին, ինչպես նաեւ նրա Արշակ Տէր-Միքելեանին հղած նամակը Հայաստանեայց Առաքելական Եկեղեցւոյ դիմագիծը պահպանելու մասին։
Keywords: Christianity; Armenian church; Christian Denominations