Բաղձալի հաշտութիւն - Զենոբ Քհնյ. Նալպանտեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Խաժակ Արք. Պարսամեանի "A Pastoral letter to the Armenian Faithful"(«Թուղթ Հովուական առ Հայ Հաւատացելոց») գրքի մասին։
Keywords: Literature; Criticism