Աղստեւի հովտում - Սարգիս Եափուճեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Երանութեան երազներ.- Դիլիջան։ Հովիտը.- Ու՞ր է գետը եւ ո՞ւր է անտառը.- Համալիրը.- «ԶՍիմէօն տնտես յաղաւթս յիշեսջիք» «Յիշատակն արդարոց օրհնութեամբ եղիցի».- Գետիկի ափով։
Keywords: Literature