Թիֆլիս. Նորաշէնի Սուրբ Աստուածածին Հայոց Եկեղեցին - Սամուէլ Կարապետեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Պատմական տեղեկանք։ Հայոց Եկեղեցին վրացականի վերածելու գործողութիւնների ժամանակագրութիւն։ Ամփոփում:
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church