Հայկական եկեղեցական երգեցողութիւն. Համակարգը եւ ներկայ վիճակը - Արամ Քերովբեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Մասն Ա. 1. Հայկական եկեղեցական երաժշտութեան երգացանկը։ 2. Շարականը։ 3. Շարականներու հեղինակութեան հարցը։ 4. Եղանակներու հարազատութեան հարցը։ 5. Լեզու-երաժշտութեան բաղադրութիւնը։ 6. Կրկնութիւնը երաժշտութեան մէջ։ 7. Հայկական ծիսակատարութեան երաժշտական կառոյցը։ 8. ուէ փայնի համակարգը։ 9. Տիպար եղանակները։ 10. Հայկական եղանակներու վստահելիութիւնը։ 11. Բնական ձայնամիջոցներ։ 12. Հայկական եկեղեցական երաժշտութեան մէջ գործածուած ձայնամիջոցները։ 13. Միաձայնութիւն եւ ձայներ։ 14. Ձայնապահութիւն։
Keywords: Folk, National and Ethnic Music; Armenian church; Christianity; Liturgy and Ritual; Music