Խորհրդաբանական թուաբանութիւն - Սարգիս Սարիբէկեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Այս հոդուածով պարզաբանվում է թուաբանութեան դերը աստուածային ճշմարտութիւնների խորհրդաբանական մեկնութեան գործում:
Keywords: Mathematics; Armenian church; Science; Christianity