Նախագիծ մը ժողովումի համար - Նորվան Եպս. Զաքարեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Այս գրութիւնը քննում է եկեղեցու դերը սփյուռքի մեջ՝ եւրոպական երկրներում հաստատուած հայ համայնքներով:
Keywords: History; Armenian church; Armenian Diaspora; Christianity