Նարեկացու ստեղծագործութեան ժանրային համակարգը - Ղազինեան, Ա. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հատուած «Գրիգոր Նարեկացի. Բանաստեղծական Արուեստը» անտիպ ուսումնասիրութիւնից։ Գլուխ 2-րդ. Բ. Արձակ երկերի գրական տեսակները։
Keywords: Language and Literature