Հայկական տոմար. Մուտք, Ամանոր - Ռաֆայէլ Համբարձումեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ինչ է տոմարը, հայկական նոր տարի։
Keywords: Geography; Anthropology; Recreation; Auxiliary Sciences of History; Manners and customs