Նարեկացու ստեղծագործութեան ժանրային համակարգը - Ղազինեան, Ա. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հատուած «Գրիգոր Նարեկացի. Բանաստեղծական Արուեստը» անտիպ ուսումնասիրութիւնից։ Գլուխ 2-րդ. Ա. Չափածոյ աստեղծագործութեան գրական տեսակները։
Keywords: Literature; Language and Literature; Criticism