Երուսաղէմի Կառավարչին՝ Միստր Սթորսին (1918), ֆրանսերէն նամակ «Զատկի Լուսաւորեայի» իրաւանց մասին - Թորգոմ Արք. Գուշակեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Թարգմանություն
Keywords: Christianity; Armenian Church - Pontifical Messages; Liturgy and Ritual