Կոմիտասը Մշակել էր Արդյոք «Հրեշտակային»-ը թԷ ոչ - Ռոպերթ Ա. Աթայեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
(Մ. Եկմալյանի «Պատարագի» մի օրինակում Կոմիտասի կատարած խազագրությունների առթիվ)։
Keywords: Music and Books on Music; Folk, National and Ethnic Music; Music