Էջեր հայ մշակույթի եւ արուեստի պատմութիւնից - Արամ Երեմեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Դ. Տաղանդաւոր ճարտարապետ-քանդակագործ Տրդատ.- Ե. Մեծատաղանդ ճարտարապետ - քանդակագործ Մանուէլ.- Զ. Սելջուկ-թաթարների Աւերածուիւնները
Keywords: Culture and Cultural Processes; Fine Arts