Նշխարք Տարօնոյ - Նազարէթ Պ. Մարտիրոսեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Պիլպուլ հազարու հէքեաթ.- Քաջանց թագաւորի տղու՝ Ուսուֆ Չէլէպու հեքէաթ
Keywords: Ethnography; Geography; Anthropology; Recreation; Folk literature