Գիլգամէշի դիւցազներգութիւնը - Անուշաւան Աբղ. Զղջանեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Սկզբնական աւանդութիւն.- Դիուցազներգութիւնը իր սումերական նախատիպորով.- Թուականը.-Ոճը.-Մատենագրութիւն.-Գիլգամէշը եւ Էնկիդուն Աքքատական քանդակարուեստի մէջ։
Keywords: Language and Literature; Literature