Խիրպէդ Ֆահիլի (Pella) վանքին, եկեղեցիին եւ գերեզմանատան նորագիւտ ավերակները - Մկրտիչ Եպս. Աղաւնունի (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ե. կամ Զ. դար
Keywords: Auxiliary Sciences of History; Archaeology; Fine Arts; Architecture