Կարգադրութիւն առողջութեան - Զաքարեանց, Գէորգ Աւետեան (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Գլուխ Զ. Խիճ կամ քար յերիկամունս կամ յերկուորիս։ Գլուխ Է. Արիւնալուծութիւն որովայնի։ Գլուխ Ը. Գլխացաւութիւն: Գլուխ Թ. Աչացաւութիւն։ Գլուխ Ժ. Շնչարգելութիւն։
Keywords: Public aspects of medicine