Կաթողիկոսական խնդիր - Այվազեան, Ա. Յ. (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Տէսութիւն: - Հակաթոռք: - Կաթողիկոսական անուն կրողք: - Տեղիք կաթողիկոսութեանց: - Ներհակակիրք: - Անխտրութիւն: - Ապօրէն ընտրութիւնք:
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Christianity; History of the Armenian Church