Գահիրէէն նամակ - Գասպարեան, Յակոբ (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Եգիպտոսի խնդիրներուն վրայ Տ. Գասպարեան Յակովբ Աղայէն Պօլիս առ Արժ. Խորեն վարդապետ փոխանորդն Երուսաղեմի ուղղուած նամակը
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Armenian church; Christianity