Գահիրէէն եկած նամակներ - Յակովբեան, Թագւոր (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Թագւորը նամակով արդարացնում է իր եւ իր գործակիցների արարքը եւ մեղադրում Աստուածատուր վրդ. ու երկրորդ կտակի գոյութիւնը ժխտում:
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Armenian church; Christianity