Դպրոցի տղայոց ճառեր - Հարութիւնեան, Գևորգ Տ. Իսմայելցի; Յակովբեան, Յարութիւն Թալասցի (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Մեծախնամ Սրբազան Հայր եւ վսեմաշուք հանդիսականք։- Ամենապատիւ Սրբազան Հայր եւ յարգոյ հանդիսականք
Keywords: Armenian church; Practical Theology; Religious Education