Խնդութիւն - Բարունակեան, Կ. Ս. Արաբկերցի (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Ընդ երջանիկ դարձ յԵթովպիոյ Տ. Սահակայ անձնանուէր Սրբազան Արքեպիսկոպոսի եւ բարեջան Տիմոթէոս վարդապետի
Keywords: Religion; Armenian church; Christianity; Literature