Ճառ - Տէր-Ստեփանեան, Մկրտիչ սարկ. տիգրանակերտցի (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Ճառ ընդ վերադարձ Գեր. Իսահակ Արքեպիսկոպոսի եւ Արժ. Տիմոթէոս վարդապետի Հապէշստանէն
Keywords: Religion; Armenian church; Christianity; Practical Theology; Liturgy and Ritual