Ամենապատիւ Սրբազան Հայր - Տատեան, Կարապետ Ղարահիսարցի (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Շնորհաւորանքի խօսք Տ. Եսայի պատրիարքի անուանակոչութեան տարեդարձի հանդէսի առթիւ:
Keywords: Christianity; Armenian church; Practical Theology; Liturgy and Ritual