Նախախնամութիւն - Նալբանդեան, Խաչատուր (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Թէաֆրօն ուսուցչի բարի խորհուրդները երիտասարդ Քօթթարտին աստուածային նախախնամութեան մասին:
Keywords: Practical Theology; Religious Education; Literature