Յառաջադիմութիւն - Անուշեանց, Յակոբ Պօլսեցի (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
ԺԹ դարի առաջադիմութեան կատարած հեղափոխութեան եւ հայ ազգի՝ այդ հեղափոխութեանը եւ առաջադիմութեանը անհաղորդ լինելու խնդրի մասին։
Keywords: History; Social history and conditions; Social problems; Social reform