Պօղոս Պատրիարքի Ադրիանապօլսեցւոյ մեկ ատենաբանութիւնը - Նիկողոսեան, Եղիսէ (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
Պօղոս Պատրիարքի Սբ. Աստուածածին եկեղեցում խօսած ճառն է, որը գրի է առել տիրացու Եղիսեն 1867թ. փետրվարի 12-ին: Ճառը հայատառ թուրքերենով է:
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church