ՀՀ հյուրընկալության ոլորտում ֆինանսական հաշվառման միասնական համակարգ ունենալու նախադրյալները - Գ. Ա. Դանիելյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Զբոսաշրջության գլխավոր ուղղություններից մեկի՝ հյուրընկալության ոլորտի տնտեսական վերելքը պահանջում է նաև ֆինանսական վերահսկողության համակարգում ու բարելավում: Рост индустрии гостеприимства – одной из важнейших отраслей туризма требует систематизации и совершенствования финансового контроля. The economic growth in hospitality industry, one of the most important branches of tourism, requires a systematized and improved financial control.
Keywords: Economic Theory; H Social Sciences; Commerce; Accounting