On Dirichlet Type Spaces A2ω over the Half-Plane - A. M. Jerbashian; J. Pejendino (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Some extensions of the results of the first author related with the Hilbert spaces A2ω,0 of functions holomorphic in the half-plane are proved. Տրված են համահեղինակներից առաջինի՝ կիսահարթությունում հոլոմորֆ ֆունկցիաների A2ω,0 տարածություններին վերաբերող որոշ արդյունքների ընդլայնումներ։ Даны расширения некоторых результатов первого из соавторов, относящиеся к пространствам A2ω,0 функций, голоморфных в полуплоскости.
Keywords: Mathematics; Science