On a Dirichlet Problem for One Properly Elliptic Equation in the Unit Disk - A. H. Babayan; M. H. Mohammadi (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
The Dirichlet problem for the fourth order properly elliptic equation with constant coefficients in the unit disc is considered. The characteristic equation has one double root in upper half-plane and two different roots in the lower half-plane. Դիտարկվում է միավոր շրջանում Դիրիխլեի խնդիրը հաստատուն գործակիցներով չորրորդ կարգի ճշգրիտ էլիպսական հավասարման համար: Բնութագրիչ հավասարումն ունի կրկնապատիկ արմատ վերին կիսահարթությունում և երկու տարբեր արմատներ ստորին կիսահարթությունում: Рассматривается задача Дирихле для правильно эллиптического уравнения с постоянными коэффициентами четвертого порядка в единичном круге. Предполагается, что характеристическое уравнение имеет один двукратный корень в верхней полуплоскости и два различных корня в нижней полуплоскости.
Keywords: Mathematics; Science