Теорема единственности для кратных рядов Чисельского - К. А. Керян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Доказывается теорема единственности для кратных рядов по системе Чисельского, сходящихся по мере, мажоранта кубических частичных сумм с номерами 2v которой удовлетворяет некоторому условию. Ապացուցվում է Չիսելսկու պատիկ շարքերի համար միակության թեորեմ, որոնք զուգամիտում են ըստ չափի, և որոնց 2v համարներով խորանարդային մասնակի գումարների մաժորանտը բավարարում է որոշակի պայմանի: The uniqueness theorem for multiple Ciesielski series converging in measure with majorant of the cubic 2v partial sums satisfying some condition is proved.
Keywords: Mathematics; Science