Нормально плоские риччи-полусимметрические подмногообразия коразмерности два с единичными индексами регулярности и сингулярности - А. Р. Назарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Даётся геометрическое описание нормально плоских риччи-полусимметрических подмногообразий коразмерности два с двумя неравными коллинеарными регулярными и одним ненулевым сингулярным главными векторами кривизны в евклидовых пространствах. Էվկլիդեսյան տարածություններում տրվում է երկու կոչափի նորմալ հարթ երկու ոչ հավասար համագիծ ռեգուլյար և մեկ ոչ զրոյական սինգուլյար կորության գլխավոր վեկտորներով րիչչի-կիսասիմետրիկ ենթաբազմաձևությունների երկրաչափական նկարագրությունը: A geometric description of normally flat Ricci-semisymmetric submanifolds of codimension two with two unequal collinear regular and one non-zero singular principal curvature vectors in Euclidean spaces is presented.
Keywords: Mathematics; Science