Об одном свойстве слабого жадного алгоритма по общей системе Хаара - С. Л. Гогян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Կառուցված է Հաարի ընդհանրացված H = {hi} համակարգ և L1 (0,1) -ից էլեմենտ այնպիսին, որ այդ էլեմենտի համար թույլ ագահ ալգորիթմի իրագործումներից ոչ մեկը չի զուգամիտում L1 (0,1) -ում՝ ըստ H համակարգի: Построены общая система Хаара H ={hi} и элемент из L1 (0,1) такие, что для этого элемента ни одна ветвь слабого жадного алгоритма по системе H не сходится в L1 (0,1) . The General Haar system H ={hi} and the element from L1 (0,1) are constructed in such a way, that no branch of Weak Greedy Algorithm with respect to H converges in L1 (0,1) .
Keywords: Mathematics; Science