Microbiological Control of Dangerous Infections Vectors - E. G. Afrikian; A. I. LLin; A. K. Okasov (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Приведен краткий обзор современного состояния микробиологической борьбы с вредоносными насекомыми, в особенности с переносчиками особо опасных инфекций. Ներկայացվում է կարճ ակնարկ վնասատու միջատների, հատկապես խիստ վտանգավոր ինֆեկցիաներ փոխանցողների դեմ մանրէաբանական պայքարի արդի վիճակը: A brief review of the state of the Art of Microbial insecticide control activity with emphasis to control of infections vectors has been presented.
Keywords: Microbiology; Science