Sharp Theorems on Traces in Analytic Spaces in Bounded Strictly Pseudoconvex Domains - R. F. Shamoyan; O. R. Mihić (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
New sharp estimates of traces in Bergman-type spaces of analytic functions in bounded strictly pseudoconvex domains are obtained. These are, as far as we know, for the first time results of this type which are valid for any bounded strictly pseudoconvex domains. Получены новые точные оценки для следов пространств типа Бергмана аналитических функций в ограниченных строго псевдовыпуклых областях. Насколько нам известно, это первые результаты такого типа для псевдовыпуклых областей с гладкими границами. Ստացված են նոր ճշգրիտ գնահատականներ Բերգմանի տիպի անալիտիկ ֆունկցիաների տարածությունների համար խիստ պսևդոուռուցիկ սահմանափակ տիրույթների համար: Որքան մեզ հայտնի է, դրանք այդ տեսակի առաջին արդյունքներն են ողորկ եզրերով պսևդոուռուցիկ սահմանափակ տիրույթների համար:
Keywords: Mathematics; Science