Մարդու շիճուկային ալբումինի արտադրության կենսատեխնոլոգիական եղանակները և հեռանկարները - Ս. Ս. Դաղբաշյան; Պ. Ա. Ղազարյան; Մ. Մ. Գինովյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Բերված են կենսատեխնոլոգիական մեթոդներով մարդու շիճուկային ալբումինի ստացման նորագույն արդյունաբերական եղանակների համեմատական բնութագրերը: Дана сравнительная характеристика новейших промышленных биотехнологических методов получения человеческого сывороточного альбумина. The newest data of the comparative characteristics of the productive biotechnological methods of obtaining the human serum albumin are presented.
Keywords: Biology; Science; Natural history