Some Estimates for Stationary Extended Mean Field Games - V. K. Voskanyan (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
In the paper we consider quasivariational mean field games system with additional dependence on a velocity field of the players. We obtain certain a-priori estimates for the solutions to that system. Рассматривается система уравнений игр среднего поля квазивариационного типа с дополнительной зависимостью от поля скоростей игроков. Получены некоторые априори оценки для решений этой системы. Դիտարկվում է քվազիվարիացիոն տիպի միջին դաշտի խաղերի հավասարումների համակարգ՝ խաղացողների արագությունների դաշտից հետևյալ կախվածությամբ: Ստացվել են ապրիորի գնահատականներ այդպիսի համակարգի լուծումների համար:
Keywords: Mathematics; Science