Эвристический алгоритм решения задачи ограниченного вершинного покрытия двудольного графа - Г. Г. Геолецян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Աշխատանքում ներկայացվում է երկկողմանի գրաֆում սահմանափակումներով գագաթային ծածկույթ գտնելու էվրիստիկ ալգորիթմ` հիմնված IDA* փնտրման մեթոդի վրա: Տրվում է փնտրման ծառի չափի գնահատականը, և ներկայացվում են փորձնական արդյունքներ: An algorithm for constraint bipartite vertex cover based on IDA* heuristic search method is presented. A bound for search tree size is obtained and some experimental results are presented.
Keywords: Mathematics; Science