Проекционная теорема для пространств Apw в полуплоскости - А. М. Джрбашян; В. А. Джрбашян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ապացուցված է, որ կշռի որոշ սահմանափակումների դեպքում կիսահարթության մեջ հոլոմորֆ ֆունկցիաների Բանախյան կշռային Apw տարածությունների կանոնական ներկայացման բանաձևով տրված է սահմանափակ պրոեկտոր` Լpw Լեբեգյան տարածությունից Apw: Սրա հիման վրա իզոմորֆիզմի ճշտությամբ նկարագրված է (Apw) համալուծ տարածությունը: It is proved that under some weight requirements the canonical representation formula of the weighted Banach spaces Apw of functions holomorphic in the half-plane defines a bounded projection of the Lebesgue space Լpw to Apw. This is used for complete description of the conjugate spaces (Apw), up to isomorphisms.
Keywords: Mathematics; Science