Определение линейных частот изгибных колебаний магнитоупругой цилиндрической оболочки - А. Г. Багдоев; А. В. Варданян; С. В. Варданян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվում է գլանային մագնիսաառաձգական թաղանթը առանցքային մագնիսական դաշտում: Տարածական մոտեցումով անալիտիկ և թվային մեթոդներով ստացված են ծռման ալիքների հաճախությունները: The linear bending vibrations frequencies in magnetoelastic cylindrical shells in axial magnetic field are determined. The solution is obtained by space treatment of analytic and numerical investigations.
Keywords: Mathematics; Science