О решении краевыx задач электроупругости для клиновидныx областей - А. М. Саргсян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Մելինի ընդհանրացված ինտեգրալ ձևափոխության օգնությամբ կառուցվել է էլեկտրաառաձգականության տեսության հարթ կապակցված խնդիրների լուծումը բարակ սեպաձև տիրույթի համար, որի եզրերին տրված են տարբեր էլեկտրամեխանիկական պայմաններ։ With the help of Mellin's generalized integral transformation the solution of a plane-connected problem of electro-elasticity for the thin wedge-shaped area is built. On the boards of this area different electromechanical conditions are given.
Keywords: Physics; Science